BIS

foto-key-inj-sys
Toenemende uitdagingen

Neemt u als ondernemer wel eens rustig de tijd om over uw toekomst na te denken? Dit is een mooie eerste stap om uw bedrijf klaar te maken voor morgen!

Ondernemen met een visie

Veel ondernemers worden opgeslokt door de dagelijkse, vaak té operationele, activiteiten van hun bedrijf. Aan de ene kant vaak een goed teken. Activiteit betekent immers een gezonde bedrijvigheid. Aan de andere kant schuilt hier ook een gevaar. Ondernemers zijn zich namelijk vaak niet bewust van de veranderende marktomstandigheden en schrikken pas wakker als het al te laat is. Betrapt u uzelf hier wel eens op?

Toenemende uitdagingen voor de universele garage

De markt is altijd aan het veranderen. Voertuigen en bijbehorende onderdelen voor de vervangingsmarkt worden technisch steeds complexer. Onderhoud (en reparatie) plegen aan moderne voertuigen kan vaak alleen met specialistische uitrusting en software. Daarnaast neemt de druk op uw garagebedrijf toe om perfecte dienstverlening te leveren tegen concurrerende prijzen. Om in deze omgeving te overleven heeft een onafhankelijk bedrijf een sterke partner nodig. Bosch is deze partner!

Ook als merkdealer moet u mee

Als merkdealer ontvangt u uiteraard ondersteuning vanuit het merk waarbij u aangesloten bent. Er zijn echter ook veel voertuigen buiten uw merk die specialistisch onderhoud vereisen. Met Bosch Injection Systems beschikt u over de kennis om het gehele wagenpark in onderhoud te nemen. Een mooie kans om ook als merkdealer uw doelgroep uit te breiden.

Samen staat u sterker

Pack-webk 1

U bent natuurlijk niet voor niets zelfstandig ondernemer.Tot nu toe heeft u zich altijd goed staande weten te houden. Vaak een resultaat van hard werken en goed luisteren naar uw klant. Echter is het verstandig om u toch eens te verdiepen in een werkplaatsconcept. Door u aan te sluiten bij Bosch Injection Systems, kunt u de technische know-how van uw bedrijf op peil houden, rekenen op technische ondersteuning en persoonlijk advies... zonder dat u daarbij uw zelfstandigheid verliest.

De kracht van een werkplaatsconcept

  • technische kennis op peil houden
  • de juiste tools (diagnose + software) om uw klanten optimaal te bedienen
  • onderdelen van eerste montage (Bosch) kwaliteit
  • uw klanten nog beter kunnen bedienen
  • uw zelfstandigheid behouden
  • uw doelmarkt uitbreiden
Klik hier voor meer uitleg over Bosch Injection Systems!

Fugo Gouda

Nieuwe Gouwe O.Z. 13
2801 SB Gouda
Tel: 0182 69 10 10
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ma t/m vrij 8.00 tot 17.30 uur
Za 9.00 tot 12.30 uur

Fugo Maarssen

Industrieweg 8
3606 AS Maarssen
Tel: 0346 79 10 30
maarssen@fugo.nl
Ma t/m vrij 8.00 tot 17.30 uur
Za 9.00 tot 12.30 uur

© 2022 Fugo b.v.. All Rights Reserved. Designed By WebdesignBB

Zoeken