Verbeter service

Verbeter service

Maar welke formule heeft als uitgangspunt rendementsverbetering in plaats van een verplichte onderdelenafname?

VB1

Wij zien een ontwikkeling dat steeds meer bedrijven een deel van de aantrekkelijke universele markt in handen willen krijgen of houden. Dealers betreden steeds vaken de universele markt en ook traditioneel de op banden gerichte fitters verbreden hun pakket van diensten. Om u staande te houden in deze markt is goede informatie over de gang van zaken binnen uw eigen bedrijf van levensbelang. De informatie vertelt wat er in uw bedrijf gaande is en hoe u als ondernemer actie kunt nemen om de noodzakelijke stappen voorwaarts te zetten. Ook alle informatie van uw klantenbestand nemen we onder de loep waardoor u inzicht krijgt in de plantengroei maar ook welke klanten niet meer bij u komen en waarom. Met deze informatie kunt u aan de slag om de kwaliteit van uw organisatie op een hoger plan te brengen. tevens kunt u met de klant-informatie uw beste klanten nog beter maken en de klant die u dreigt te verliezen, alsnog behouden. Werkplaats Service Provider bv is ontstaan vanuit het universele garagebedrijf zelf. Anders dan alle bestaande concepten die ontstaan zijn uit de onderdelen producenten en onderdelen importeurs stelt WESP het belang van de universele garage voorop. Niet het leveren van onderdelen staat centraal, maar de winstgevendheid en professionaliteit van uw onderneming staat centraal

Verbeterservice staat voor optimaliseren van rendementVB2

Wie naast het verbeteren van zijn inkoop graag zijn winst optimaliseert, zou goed naar onze verbeterservice moeten kijken. Nog steeds werkt u onder uw eigen naam, maar u gaat daarnaast gebruik maken van onze managementsoftware. Want naast uw scherpe inkoop is er op het gebied van omzet vaak veel te verbeteren.
Onze benadering is uiterst simpel; extra omzet komt of uit meer klanten, of uit meer omzet per klant. Management informatie die u kunt vergelijken met uw collega's elders in het land.

Fugo Gouda

Nieuwe Gouwe O.Z. 13
2801 SB Gouda
Tel: 0182 69 10 10
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ma t/m vrij 8.00 tot 17.30 uur
Za 9.00 tot 12.30 uur

Fugo Maarssen

Industrieweg 8
3606 AS Maarssen
Tel: 0346 79 10 30
maarssen@fugo.nl
Ma t/m vrij 8.00 tot 17.30 uur
Za 9.00 tot 12.30 uur

© 2022 Fugo b.v.. All Rights Reserved. Designed By WebdesignBB

Zoeken