Over Fugo

Welkom bij Fugo

fumeWelkom op de website van Fugo, de technische groothandel in automaterialen, carrosserie en equipment. Leuk dat u onze site bezoekt. Graag vertellen wij u meer over ons bedrijf en onze activiteiten. U kunt veel  informatie vinden op deze site, maar wij vinden het nog veel prettiger om u in een persoonlijk gesprek te vertellen wie wij zijn en waar wij voor staan.

Fugo is een 100% familiebedrijf en bestaat al ruim 75 jaar. Wij vinden het belangrijk om met de klant in gesprek te gaan en te blijven en zodoende een goede relatie met elkaar op te bouwen. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel!

Fugo is een distribiteur van automaterialen, carrosseriedelen en equipment. Tot ons assortiment behoren naast bovenstaande delen ook autobanden, kentekenplaten en gereedschap. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij technische vraagstukken door middel van training en produktinformatie-avonden. Tevens ondersteunen wij diverse werkplaatsformules.

Onze producten en diensten sluiten goed aan bij de behoefte van universele garagebedrijven, dealerbedrijven, landbouwmechanisatie- en, transportbedrijven. Maar ook industriele bedrijven en scholen behoren tot onze klantengroep. Ons uitgebreide leveringsprogramma, aangevuld met de kennis en het enthousiasme van ons vakkundige team, zorgen ervoor dat wij onze klantenkring een totaalpakket aan goederen en diensten kunnen bieden. Wij leveren A-merken onderdelen en gereedschappen, maar uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor gunstig geprijsde huismerken.

Fugo maakt onderdeel uit van een netwerk AD-grossiers, een grossiersgroep met een landelijke dekking. AD maakt onderdeel uit van het grootste internationale inkoopcollectief ADI (AutoDistribution International). Hierdoor zijn wij in staat om strategisch in te kopen.

Fugo Gouda

Nieuwe Gouwe O.Z. 13
2801 SB Gouda
Tel: 0182 69 10 10
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ma t/m vrij 8.00 tot 17.30 uur
Za 9.00 tot 12.30 uur

Fugo Maarssen

Industrieweg 8
3606 AS Maarssen
Tel: 0346 79 10 30
maarssen@fugo.nl
Ma t/m vrij 8.00 tot 17.30 uur
Za 9.00 tot 12.30 uur

© 2022 Fugo b.v.. All Rights Reserved. Designed By WebdesignBB

Zoeken